Veel gestelde vragen (Dak-FAQ)​

Wat zijn de kosten voor het aanleggen, onderhouden, repareren en/of renoveren van mijn dak?

De kosten van werkzaamheden (zoals aanleggen, onderhouden, repareren of renoveren) aan uw dak variëren natuurlijk enorm. Er zijn vele factoren die bijdragen aan deze kosten. Hierdoor kunnen we geen indicatie geven, maar we kunnen u wel garanderen dat wij hoge kwaliteit bieden voor een zeer scherpe prijs.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor de specifieke werkzaamheden aan uw dak? Vraag dan hier een offerte aan en krijg gratis en vrijblijvend een gedetailleerde en duidelijke offerte die aansluit op uw unieke situatie.

Kunnen jullie ook pannendaken verzorgen?

Wij zijn gespecialiseerd in alle type daken, dus kunnen we natuurlijk ook kwaliteit leveren op uw pannendak. Heeft u goede ervaring met ons op uw plat dak, en wilt u ons graag inschakelen voor uw pannendak? Of wilt u kijken wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Kan ik ook bij jullie terecht voor een onderhoudscontract?

Uiteraard willen wij zo goed mogelijk voor uw dak zorgen. Daarom kunt u bij ons terecht voor een onderhoudscontract voor jaarlijkse reiniging en inspectie aan uw dak. Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor uw unieke dak en situatie.

Kan ik ook zelf werkzaamheden aan het dak uitvoeren?

Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag om uw dak te repareren of andere werkzaamheden uit te voeren. Hier zitten echter vele haken en ogen aan. Allereerst moet u de juiste kennis en ervaring hebben en over het juiste materiaal en gereedschap beschikken. Dit kan behoorlijk in de papieren lopen. Bovendien moet u zeer goed letten op uw veiligheid en zorgen dat u uw dak niet beschadigt. Daarom raden wij aan om altijd te kiezen voor een professionele en ervaren dakdekker, als u twijfels heeft of niet over voldoende kennis van dakdekken beschikt.

Welke voorbereidingen moet ik doen voordat de dakdekker aan de slag kan?

Niet zo heel veel. Wij zorgen natuurlijk dat het werk wordt uitgevoerd en alles wat wij nodig hebben ter plekke is. Wel is het soms handig om even met ons te overleggen en te zorgen dat u weet waar het probleem zit. Ook kunt u natuurlijk vragen aan ons wat u kunt doen, zodat deze werkzaamheden niet door ons moeten worden uitgevoerd en u dus kosten kunt besparen. Denk bijvoorbeeld aan het bladvrij maken van dakgoten.

Kan ik met spoed bij jullie terecht?

In geval van spoed kunt u altijd bij ons terecht voor een spoedreparatie. Wij zijn dan zo snel mogelijk ter plekke. Bel 24/7 met ons noodnummer. 06-22595080

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik die stellen?

Natuurlijk zijn dit de meest gehoorde vragen, maar zijn uw vragen, net als uw dak, uniek en soms sterk afhankelijk van de situatie. Als het antwoord op uw vraag hier niet bij staat, dan kunt u altijd contact opnemen. U vindt hier de contactgegevens en het contactformulier.

U bent bijna klaar voor uw gratis Dakinspectie! 80%

Vraag nu uw GRATIS dakinspectie aan!

Wilt u weten wat de staat van uw dak is?