Uw pannendak laten renoveren?

Ontvang een gratis offerte van een ervaren dakspecialist!

Gratis Offerte Aanvragen (Dakinspectie € 0,-)

Pannendak vernieuwen?

Pannendak vernieuwen? Een pannendak gaat zeer lang mee, soms tot wel 75 jaar. Bovendien is het een dak waarbij kleine schade makkelijk kan worden opgelost en reiniging en onderhoud eenvoudig is. Het beschermt u goed tegen allerlei weersomstandigheden en ziet er bovendien mooi uit. Niet voor niets is een pannendak veruit het meest voorkomende type dak in Nederland.

Helaas moet ieder pannendak op een gegeven moment vernieuwd worden. Een pannendak gaat over het algemeen zeer lang mee, maar na 60 tot 70 jaar zijn de dakpannen op en moeten ze worden vervangen. Soms moeten er andere grondige renovaties worden uitgevoerd. Dan wilt u natuurlijk wel dat dit goed en grondig wordt aangepakt, zodat uw pannendak weer jaren mee kan.

Wat doen wij allemaal bij een pannendak renovatie

Als wij uw pannendak gaan vernieuwen, pakken we het in één keer grondig aan. Bij een pannendakrenovatie:

Bij een pannendak renovatie doen wij meestal veel meer dan alleen nieuwe dakpannen erop leggen. Wat precies, dat is helemaal afhankelijk van uw unieke dak, wensen en situatie. Uiteraard gaan we eerst kijken hoe uw dak erbij ligt, bespreken we vervolgens wat wij adviseren en sturen u daarna vrijblijvend een duidelijke offerte. Allemaal helemaal gratis!

Wat zijn de kosten van een pannendak vernieuwen?

De kosten hangen helemaal af van uw wensen en uw dak. Denk aan materialen, afmetingen en vorm. Wij geven in onze gratis offerte altijd van tevoren aan welke kosten u kunt verwachten.

Wilt u zorgen dat u goedkoper uit bent? Daar zijn een aantal trucjes voor:

  1. Om te zorgen dat de prijs nog scherper wordt, adviseren we u vaak om uw pannendak renovatie te combineren met andere werkzaamheden. Denk daarbij aan een schoorsteen renovatie, het vernieuwen van uw platte daken, isolatie van uw dak of het aanleggen van dakkapellen of andere uitbouwen.
  2. Als u een groter dakoppervlakte laat vernieuwen, dan dalen de kosten per vierkante meter. Dit kan voor u gunstig zijn als u bijvoorbeeld samen met uw buren uw pannendak laat vernieuwen.

Als wij werkzaamheden combineren, sparen we namelijk materiaal, manuren en reiskosten uit. En dat is gunstig! Voor uw dak en voor uw portemonnee.

Uw pannendak vernieuwen voor een scherpe prijs

Als uw pannendak vernieuwd wordt, zorg dan altijd dat u het in één keer goed laat aanpakken. Wij bieden een scherpe prijs en leveren kwaliteit. We hebben daar al 36 jaar ervaring mee. Dat betekent voor u dat u een dak krijgt dat door onze kennis, kunde en vakmanschap zodanig is aangelegd dat het weer zo’n 60 tot 70 jaar vooruit kan. We bieden daarom ook zonder zorgen 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Wilt u uw pannendak laten vernieuwen door Dakbeheer NL? Vraag dan nu een gratis offerte of een gratis dakinspectie aan en zie wat wij voor u kunnen betekenen!

U bent bijna klaar voor uw gratis Dakinspectie! 80%

Vraag nu uw GRATIS dakinspectie aan!

Wilt u weten wat de staat van uw dak is?