Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan voor alle werkzaamheden aan uw dak.

Ieder dak is uniek en alle mogelijke werkzaamheden, situaties en wensen zijn uniek. Daarom kunnen wij u vaak niet een duidelijke indicatie van onze prijzen geven. Gelukkig kunt u op deze pagina een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor de door u gewenste werkzaamheden.

Gratis en vrijblijvend

Daarmee krijgt u niet alleen een prijsspecificatie, maar ook gelijk een handig overzicht en een goede inschatting van de werkzaamheden. Als het nodig is komen wij namelijk van tevoren bij u langs om uw dak en uw specifieke situatie te bekijken. Hierdoor weet u precies welke werkzaamheden nodig zijn en wat daarvan de specifieke kosten zijn.

Deze inspectie vooraf en het aanmaken en versturen van de offerte zijn bij Dakbeheer NL geheel gratis en helemaal vrijblijvend. Ook achteraf zult u deze nooit op de factuur zien staan. Bovendien staat het u helemaal vrij om te kiezen voor ons.

Hoe gaat het verder na het aanvragen van een offerte

Zodra u (binnen één werkdag) van ons een reactie heeft ontvangen, kijken we of er nog aanvullende informatie nodig is. Als dat zo is regelen we dat met u. Anders krijgt u van ons een offerte, waarna we na goedkeuring aan de slag gaan met het inplannen van de werkzaamheden en daarna zorgen dat alles goed en kundig wordt uitgevoerd. Daarna checken we met u samen of alles ook volledig naar tevredenheid is uitgevoerd.

Offerte aanvraag formulier

Vul de onderstaande gegevens in en geef een specifieke beschrijving van uw probleem of uw vraag.

U bent bijna klaar voor uw gratis Dakinspectie! 80%

Vraag nu uw GRATIS dakinspectie aan!

Wilt u weten wat de staat van uw dak is?