Last van een daklekkage?

Geen voorrijkosten en tijdelijk 10% korting op dakreparatie's!

Gratis Offerte Aanvragen (Dakinspectie € 0,-)

Daklekkage? Wij zijn altijd snel op locatie!

Heeft u last van een daklekkage? Dan is het zaak om die zo snel mogelijk op te lossen! Immers, wanneer uw dak lekt kan er grote schade ontstaan. Gelukkig zijn wij er binnen 2 uur met onze ervaren dakdekkers om met spoed uw daklekkage te verhelpen. Zij hebben meer dan 35 jaar ervaring met lood lekkages, nokvorst lekkages, bitumen lekkages en andere kwetsbare plekken waar lekkages kunnen ontstaan.

Een daklekkage voorkomen

Een daklekkage kan namelijk meerdere oorzaken hebben, maar de beste manier om het te voorkomen is om te zorgen dat het dak goed onderhouden is. Om hiervoor te zorgen is het handig om uw dak regelmatig te laten inspecteren, bijvoorbeeld met onze gratis dakinspectie. Hierin bekijken wij vrijblijvend de kwetsbare plekken op uw dak, en checken we of ze verouderd zijn en dus aan renovatie toe zijn. Ook kijken we of het lood goed afsluit en zo uw dak beschermt tegen lekkage.

Veroudering is meestal een andere boosdoener, waardoor het verstandig is om bepaalde onderdelen van uw dak tijdig te renoveren. Zo kan bij veroudering van de nokvorst, lood, bitumen of dakpannen lekkage ontstaan. Daarnaast is het goed om te zorgen dat uw dak schoon en bladvrij is, en hemelwater goed weg kan. Dit voorkomt bij dakbedekking op platte daken, zoals EPDM en Bitumen, lekkages en zorgt voor een stevig dak dat langer meekan. 

Wanneer u uw dak goed onderhoudt, bent u bovendien verzekert tegen acute daklekkage. Dit geldt zowel voor de schade aan uw dak en huis, als voor schade aan uw inboedel.

Gratis dakinspectie aanvragen?

Helaas kan er ook bij een goed onderhouden dak een daklekkage ontstaan. Wanneer het dak bijvoorbeeld beschadigd raakt door storm of bij harde regen, sneeuwval of hagel. Als dat gebeurt, bel dan direct met ons voor onze spoedservice en voorkom dat de lekkage verergert. Wij zijn iedere dag van het jaar op elk tijdstip te bereiken, en vervolgens razendsnel, binnen 2 uur, ter plekke.

Als u bij een daklekkage gebruik maakt van onze spoedservice, dan proberen we het probleem meteen op te lossen. Zo kan bij een lood lekkage meestal meteen een oplossing worden geboden door het lood te reinigen en verbuigen of het te vervangen en kunnen we bij een lekkage op een pannendak het probleem soms oplossen door een kapotte dakpan te vervangen.

Soms is dit niet mogelijk, bijvoorbeeld bij een nokvorst lekkage of bitumen lekkage. In dat geval zorgen we direct voor een noodoplossing en maken we met u een afspraak om de lekkage definitief te verhelpen.

Een ervaren dakspecialist inschakelen?

Wat de oorzaak van uw daklekkage ook is, wij verhelpen hem razendsnel. Bel bij een daklekkage 24/7 onze spoedservice en zorg dat er binnen 2 uur een (nood)oplossing is. Want ook als de nood hoog is, kunt u op onze kunde, ervaring en kwaliteit rekenen!

U bent bijna klaar voor uw gratis Dakinspectie! 80%

Vraag nu uw GRATIS dakinspectie aan!

Wilt u weten wat de staat van uw dak is?