Dakdekker nodig?

Ruim 30 jaar ervaring in platte en pannendaken!

Gratis Offerte Aanvragen (Dakinspectie € 0,-)

Opzoek naar een ervaren dakdekker?

Een plat dak is vaak een praktische oplossing voor aangebouwde ruimtes, zoals een serre, een garage of een dakkapel. Vaak worden platte daken ook toegepast op bungalowwoningen, bedrijfsruimtes en appartementencomplexen. Als u een dakdekker nodig heeft voor een groot plat dak, dan is het natuurlijk altijd het beste om daar een specialist voor in te schakelen. Daarom is het verstandig om eens te kijken wat wij in een dergelijk geval kunnen betekenen voor u.

Natuurlijk kunnen wij ook uit de voeten met pannendaken, maar onze specialisatie ligt op het platte dak. Of u nu een “normaal” plat dak heeft met Bitumen, EPDM of PVC bekleding, of dat het gaat over een metalen dak, of een dak met ballast, wij kunnen er altijd mee uit de voeten. Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om ook uw unieke situatie te bespreken.

Wij staan klaar voor particulieren en voor zakelijke klanten

Doordat wij gespecialiseerd zijn in en 36 jaar ervaring hebben met het plat dak, verlenen wij onze diensten aan zowel particulieren als aan de zakelijke markt. Vele bedrijfspanden hebben grote dakoppervlakten met de daarbij komende technieken, uitdagingen en mogelijkheden. Hoe de situatie ook is, bij ons kunt u als zakelijke klant terecht.

Natuurlijk zijn wij er ook voor particulieren. Niet alleen om uw plat dak aan te leggen of te onderhouden, herstellen of renoveren, maar ook op uw pannendak kunnen wij goed uit de voeten. U bent in alle gevallen van harte welkom en wij staan, ook met spoed, altijd voor u klaar.

Voor deze werkzaamheden aan het dak kunt u bij ons terecht

U kunt uiteraard voor alle zaken die met uw dak te maken hebben terecht bij ons. Vooral wanneer het gaat om werkzaamheden op een plat dak, bent u bij ons op de juiste plek. Schakel ons bijvoorbeeld in voor:

Ook kunt u natuurlijk terecht voor alle andere werkzaamheden gerelateerd aan uw dak. Als u een dakdekker nodig heeft, kijk dan eens wat wij voor u kunnen betekenen en vraag een gratis vrijblijvende offerte aan.

Spoedservice

Heeft u een spoedreparatie van uw dak nodig? Of u nu als particulier of als zakelijke klant ons nodig heeft, wij helpen u zo snel mogelijk. Natuurlijk zorgen wij goed voor uw dak. Desondanks kan er toch nog wel eens wat mis gaan. In een dergelijke situatie kunt u ons 24/7 bereiken via 085-3018733 of 06-22595080. Wij zorgen dan dat we zo snel mogelijk ter plekke zijn en maken met u een goede inventarisatie van de schade, zodat we meteen aan de slag kunnen om uw schade te herstellen.

Zo kunt u altijd op ons bouwen. Dat is namelijk waar wij bij Dakbeheer NL al 36 jaar voor staan! Bel bij spoed nu met 085-3018733 of 06-22595080

U bent bijna klaar voor uw gratis Dakinspectie! 80%

Vraag nu uw GRATIS dakinspectie aan!

Wilt u weten wat de staat van uw dak is?