Bedankt voor uw offerte aanvraag!

Hartelijk dank voor het aanvragen van onze gratis offerte! U ontvangt binnen één werkdag een reactie. Dit kan een verzoek zijn met informatie of een offerte van ons op het opgegeven e-mailadres. Geen bericht ontvangen? Kijk dan bij de map ongewenste e-mail.

Een offerte is bij Dakbeheer NL geheel vrijblijvend en u zit bij ontvangst bij ons dus nergens aan vast. 

Hoe nu verder?

In sommige gevallen hebben wij meer informatie nodig. Wij nemen dan contact met u op en kijken of we de situatie helder kunnen krijgen, of dat het verstandig is om een gratis dakinspectie in te plannen. Dit doen we natuurlijk altijd in overleg met u.

Zodra alles duidelijk en helder is, sturen wij u een offerte. Als u onze offerte heeft bekeken en nog vragen of op- en aanmerkingen heeft, dan kunt u daarvoor altijd bij ons terecht. Ook kunt u verzoeken om een afspraak met ons te maken. Gaat u akkoord met onze offerte? Zodra u hem ondertekent en naar ons terug stuurt, gaan wij voor u aan de slag.

Als we dat doen, nemen we contact met u op om het tijdstip of traject in te plannen. Soms zijn hier namelijk meerdere dagen voor nodig, bijvoorbeeld bij renovaties. Daarna gaan we aan de slag en zorgen we dat alles snel en efficiënt wordt geregeld, met zo min mogelijk overlast voor u.

Als we klaar zijn, kijken we met u samen naar het werk. Zo weten we zeker dat u helemaal tevreden bent.

U bent bijna klaar voor uw gratis Dakinspectie! 80%

Vraag nu uw GRATIS dakinspectie aan!

Wilt u weten wat de staat van uw dak is?